Kavak Yelleri ~ Bay Mıçı'nın Blogu

Salı, Haziran 05, 2007

Kavak Yelleri


Filmin başrollerini Dağhan Külegeç, İbrahim Kendirci, Pelin Karahan ve Aslı Enver oluşturuyor.Ama bundan daha önemlisi dizinin müziklerini Pinhani yapıyor.Pinhani gerçekten güzel sesi ve müziği olan bir grup.Zaten dizinin müziğini ilk kez duyan birisinde bile hoş bir etki bırakıyor.Dizinin senaryosu da gerçekten güzel bence.Diğer gençlik dizilerinden daha kaliteli ve gerçekçi hiç olmazsa ve dizide bir peri veya cadı da yok.Liseden mezun olacağım şu günlerde liseyi özletti birden bana.
Dizinin resmi web sitesi www.kavakyelleri.tv de diziyle ilgili resimleri, fotoğrafları, fragmanları ve daha bir çok şeyi bulabilirsiniz.Dizi her perşembe saat:20:00 de yeni bölümleriyle Kanal D'de iyi izlemeler.

Pinhani'ye dönecek olursak bir süredir internet aleminde sessiz sedasız yayılan bir rock müzik grubu. Bence Dumandan sonra alanında en başarılı grup.Onlarla ilgili söylenecek çok şey var.Dizinin jenerik müziği olan Hele bi gel şarkısı grubun ilk ve tek albümü olan İnandığım Masallar'ın çıkış parçalarından.Altta Hele bi Gel'i dinleyebilirsiniz. Ve Pinhani' nin albümünü de buradan indirebilirsiniz.



powered by ODEO

Hele Bi Gel Parçasını indirmek için tıkla

Pinhani - İnandığım Masallar albümünü İndirmek için Tıkla (Rapidshare)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Müzikte, Pinhani olması hem dizi için hem de Pinhani için avantaj ;)

bluetut dedi ki...

Evet bence de.ve Pinhani müziğinin yayılması bence de hoş olur :)